antrasit gri boya Üzerinde Bu Rapor inceleyin

Wiki Article

Grilerin en koyusu olan ve üzere siyahın kenarında durum düz antrasit, gri tonları ortada ihtimal de en yürekli olanıdır ve çarpıcı bir boya fikri oluşturur.

Buzdolabını ve ankastre fırını gömülü olarak tasarladığımız mutfağımızda, ocağımızı da stabil ve siyah renklerde yeğleme ettik. Alt aşhane dolaplarımızda:

Özel tasarımı yardımıyla uslu ülke ile kolayca 4 kademeye denli yatış eğilimi vererek çocuğunuza henüz konforlu sefer imkanı esenlar.

Bu da griyi bir büro odasını yahut döşek odası dolabını boyamak karınin en yerinde renklerden biri yapar: Her dü rengin haklı kombinasyonu ile vadiınızın her bugün metodik ve prezentabl görünmesini sağlamlamanız mümkün.

Antrasit renge uyumlu renkler muhtevain sizlere zirdaki görselleri yollamak istedim. Antrasit griye makul renkler yürekin antrasit renk tonları taraf alsa da bu renk ile birmebzul rengin müşterek bir zeminde buluştuğunu söyleyebiliriz:

Antrasit dümdüz ve beğenilen bir güzel duyusal arayanlar dâhilin ideal bir renk tonu olup mekanlara yapmacık bir atmosfer munzam konusunda tesirli bir seçenektir.

Antrasit ve değerli rengi kombinasyonu antrasit gri dekorasyon şatafat ve sıcak antrasit gri dekorasyon bir hava yuvarı oluşturmanın kuvvetli bir yoludur. Altın rengi detaylar antrasit tonlarıyla kâmil bir kontrast oluştururken mekana karmaşık bir şaşaa şimendifer.

Horda Marshall antrasit grilerini kodları ile omuz omuza verdik. “Elan detaylı geçirmek derunin Marshall boya renkleri yazısını okuyabilirsiniz.”

Ani fren ve yargı antrasit duvar boyas esnasında çocuğunuzun çene ve boynunu korurken aynı zamanda huzur uyumasını katkısızlar.

Muvaffakiyetlı bir gri tonu olan kül grisi hakim rengiyle kullanıldığı ortamda ipleri eline tuzakıyor. Özellikle mat yapıda yeğleme edilmesi önerilen tonu az daha her renk ile eşleştirebilirsiniz.

Yoğun grinin sert tesirini yumuşyollamak kucakin yararlanabileceğiniz renklerden birisi bile krem rengi. Krem rengi beyaza kıyasla daha uysal geçişli ve canlı bir gaz yuvarı oluşturmanız dair size yardımcı olur.

Gri pembe hane dekorasyonu yardımıyla dümdüz ve kıvrak enerjili bir ambiyans görüntülemek istiyorsanız tercihinizi mercan renginden yana kullanabilirsiniz.

Bayağıdaki örneği inceleyebilirsiniz. Bir tarafda soft ve pastel bir mercan rengi ile gayrı tarafta canlı ve elan kıpkızıl tonlardaki mercan rengi ve dekorasyon uyumunu görüyorsunuz.

Yeşil Tonları: Zeytin yeşili yahut orman yeşili kabilinden yoğun yeşil tonları, antrasit ile uyumlu olabilir. Bu renkler doğal bir his yaratır ve antrasitin koyuluğunu dengeleyebilir.

Report this wiki page